CINE SE INCUMETA SA ORGANIZEZE CLUBUL OAMENILOR CU CARTEA IN MANA. E adevarat e cam rasuflata pentru unii faza sa mai citesti in secolul asta dar daca nu puneti mana pe carte va fii vai de .......
10 Feb 2010, 16:08
Beos
Site Admin
Re: beletristica
O idee forte buna ! Eu te sustin ! Dar daca tot ai propus tu acest lucru, de ce nu inviti prieteni care sa formeze acest club ?
Draga beos miar face placere sa continui ideile pe care le am doar ca nu prea sunt in tara si cine s-ar ocupa de asa ceva ar trebui sa fie in permanenta in Bacau. Dar promit sa fiu si eu membru al acestui club nou format, iar daca ai pe cine care sa ii surada ideea stimuleaza-l sa duca la capat acest frumos mini proiect. De ce sa nu ii ajutam pe cei care sunt iubitori de carte si sa ii atragem in bibliotecile de profil, sau poate chiar saptamanal sa fie organizate de catre IPB serate beletristice cu comentarii vis-a-vis de o carte sau tema data. Cred ca ar fi minunat.
11 Feb 2010, 16:58
htnftw
Buna ideea
11 Feb 2010, 18:05
Vladut
Interesanta ideea, si cred k ar merge pentru toate domeniile nu doar pentru beletristica . Gen debate-club
12 Feb 2010, 14:08
george
Deci cine se incumeta sa deschida Clubul de beletristica? Mult succes
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum